Cedrova tinktura na alkoholu

Cedrova tinktura na alkoholu
piti: tinkture
Kako poslužiti: toplo

Glavni sastojci:

pinjole, alkohol
Pripadnost: Rusija
Vrijeme kuhanja: do mjesec dana
Snaga: do 45 °
Poteškoće s kuhanjem: 3

Svatko od nas, prema najboljim mogućnostima, brine o vlastitom zdravlju i dobrobiti svojih najmilijih. Trudimo se odabrati što zdraviju hranu, izbjegavamo nezdrave aditive u hrani i nastojimo konzumirati što više vitamina. Unatoč tome, bez obzira na uravnoteženu prehranu, jednostavno nećete moći dnevno dobiti potrebnu porciju neophodnih minerala i aminokiselina iz hrane.

Kupnja gotovih vitamina u ljekarnama nije uvijek dobra odluka, jer nikada nećete pronaći odgovarajuće komponente i udovoljiti zahtjevima vašeg određenog tijela. Vitaminske i učvršćujuće tinkture - jedan je od najstarijih lijekova koji su koristili naši preci. Nije tajna da je recept za cedrovu tinkturu za alkohol vrlo popularan među ljubiteljima tradicionalne medicine. To nije neobično, jer su sjemenke sibirskog cedra pravo skladište vitamina B, E i P. Osim toga, orašasti plodovi sadrže jod, fosfatidni fosfor i mnoge druge vrijedne mineralne tvari. Tinktura od cedrovine za alkohol - recept za dugovječnost i zdravlje, koji lako možete pripremiti kod kuće.

Fotografija recepta
sastojci:

Piće je snažno - najmanje 40 stupnjeva, pa ga pijte umjereno.

Na isti način možete pripremiti tinkturu iz ljuske, bez sjemenki. Ispitiće se da napitak nije manje aromatičan i zdrav, jer se većina zdravih vitamina nalazi u ljusci.

Pinjole su odličan način za poboljšanje probave, ali s obzirom na to da imaju prilično veliku količinu ulja, trebali biste biti oprezni s njima. Ako imate problema s jetrom, tada je u tu svrhu bolje piti nekoliko kapi tinkture.

Izbornik